Välkommen till Magnet Awards 2022

Sveriges största kommunikationstävling inom Employer Branding har öppnat dörrarna! Magnet Awards är en non-profit kunskapsarena som årligen arrangerar SM i Employer Branding, en tävling för arbetsgivare som skapar mätbar skillnad, med arbetsgivarkommunikation som bryter ny mark, väcker känslor och skapar effekt.

Genom att vara med i tävlingen är vi glada att du delar vår syn på kreativitet och affärsnytta samt att du är stolt över att visa hur ni tänker, agerar och kommunicerar som arbetsgivare. Med det bidrar du både med kunskapsdelning, inspiration och lärande, och vem vet – kanske det även kan leda till en pallplats just i år!

Du tävlar genom att fylla i uppgifterna till höger för att skapa ett ett konto, GDPR compliant förstås. Har du inte läst igenom tävlingskategorier, -kriterier och villkor så gör gärna det först, här. När du har registrerat dig kan du påbörja ditt bidrag, men närsomhelst lämna och komma tillbaka senare för att förbättra, komplettera eller slutföra. Så länge du gör allt det INNAN deadline för bidragsinlämning som är den 23 januari 2023. (Nu förlängd till 31 januari, mot en extra kostnad om 100+:- / bidrag

Pris för att tävla är 1995 SEK. Arbetsgivare som vill tävla med fler bidrag och/eller i fler kategorier betalar endast 995 SEK för varje efterföljande inskickat bidrag. Faktura skickas i slutet av februari 2023, moms tillkommer.

Om du undrar över något är du välkommen att kontakta Magnet Awards Project Manager genom epost eller telefon.

Lycka till

Välkommen!

Fyll i uppgifterna nedan och anslut till en tävling eller skapa ett nytt konto.

Om du tidigare varit med, anslut dig till tävlingen genom att använda den epost som du skapade kontot med.

-- eller --Användarvillkor