Hem

Om tjänsten

Skapad för 9 månader sedan, uppdaterad för 8 månader sedan · Läst av 782

Awardspace erbjuder en arbetsyta för er som managerar olika former av tävlingar där bidrag skickas in, administratör managerar arbetet och en jury bedömer insänt material. Allt samlat på ett ställe och lätt åtkomligt för alla parter. Tjänsten erbjuder också rättighetsstyrning vilket gör det möjligt att dela ut olika roller och befattningar till segment, sektioner eller kategorier på ett smidigt och effektivt sätt.

Systemet är byggt för tre roller

  • Bidragsinlämnaren
  • Administratören
  • Jurygruppen

Bidragsinlämnaren

Den person som representerar ett företag och skall vara med och tävla har en arbetsyta där det är lätt att managers och komplettera med material tills dess att användaren är nöjd med sitt material och då skickas det in för granskning. När Magnet Awards har granskat underlaget så godkänns det och avslutas med att bidraget skickas in och betalas. När ett bidrag är inlämnat och betalt så kan du klicka på bidraget igen för att kopiera det och på så sätt kunna lämna in ytterligare ett bidrag om du vill komplettera med någon tävlingskategori.

Administratören

För dig som administratör finns alla verktyg som du kan behöva för att ställa in om underhålla texter, dokument och bidrag för att genomföra en tävling. När du är inloggad som administratör kan du åka till höger hitta alla system inställningar som du behöver använda tjänsten. Observera att under uppbyggnad av tävlingen så ställ in att stripe-tjänsten är i testläge så att du inte behöver betala pengar utan kan använda testkoden för kreditkortsnummer. Koden är att skriva 42424242.. osv ända tills alla fält är fyllda.

Jurygruppen

För dig som har fått en länk och är utdelad juryansvarig för en kategori kommer att kunna se dem bidrag som är inskickade på just den kategorin som du är ansvarig för. Förutom tjänsten att se ut dessa bidrag finns ingen annan funktionalitet att använda.