Magnet Awards 2023

Din personliga arbetsyta för framställande och inlämning av tävlingsbidrag

Jag har ett konto Skapa ett konto

Sista inlämningsdag är tor 15 februari 2024 klockan 21:00

Välkommen till Magnet Awards 2023-24

Sveriges största kommunikationstävling inom Employer Branding har öppnat dörrarna! Magnet Awards är en non-profit kunskapsarena som årligen arrangerar SM i Employer Branding, en tävling för arbetsgivare som skapar mätbar skillnad, med arbetsgivarkommunikation som bryter ny mark, väcker känslor och skapar effekt.

Genom att vara med i tävlingen är vi glada att du delar vår syn på kreativitet och affärsnytta samt att du är stolt över att visa hur ni tänker, agerar och kommunicerar som arbetsgivare. Med det bidrar du både med kunskapsdelning, inspiration och lärande, och vem vet – kanske det även kan leda till en pallplats just i år!

Du tävlar genom att fylla i uppgifterna till höger för att skapa ett ett konto – GDPR compliant förstås. Här kan du läsa om våra tävlingskategorier, -kriterier och villkor. När du har registrerat dig kan du påbörja ditt bidrag, men närsomhelst lämna och komma tillbaka senare för att förbättra, komplettera eller slutföra. Så länge du gör allt det innan deadline för bidragsinlämning som är den 9:e februari 2024.

Pris för att tävla är 2 495 SEK. Arbetsgivare som vill tävla med fler bidrag och/eller i fler kategorier betalar endast 1 295 SEK för varje efterföljande inskickat bidrag. Betalningen görs online när bidraget skickas in. Alla belopp är exklusive lagstadgad moms.

Om du undrar över något är du välkommen att kontakta Magnet Awards Project Manager genom epost eller telefon.

Lycka till